Flying for Kosovo

Recognize Kosovo's Independence!

Republic of El Salvador has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of El Salvador has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Grenada for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. THANK YOU EL SALVADOR!! James’s visit in El Salvador Tweet

Republic of Grenada has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of Grenada has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Grenada for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. THANK YOU GRENADA !! James’s visit in Grenada Tweet

Republic of Egypt has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of Egypt has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Egypt for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. Thank you !!   !!   James’s visit in Egypt Tweet

From Luxor, Egypt

Posted by flyingforkosovo On August - 3 - 2012ADD COMMENTS

Dear Followers, These last few days I have started to lose hope regarding the N2807L. I started to believe that the plane will never land in Kosovo, especially with all the problems that I had in Sudan, such as my health problems, high prices of Sudanese State etc. Yesterday, at 07:00 am I flew to Luxor, Egypt, and after 05:48 minutes I managed to land in Egypt. Things were not really good regarding the airplane but I have to analyze things very seriously when I get to Cairo. The main problem which... more

Port-Sudan

Posted by flyingforkosovo On July - 21 - 2012ADD COMMENTS

Të dashur përkrahës, Tani sapo kam arritur në Port-Sudan, pas pesë ditësh pritjeje përmirësimi të motit. Fluturimi shkoi mirë, mirëpo me disa telashe teknike. Me përvojën time 19 vjeçare, më bën të dyshoj në mosfunksionimin e aeroplanit, pasi që treguesit po shfaqin temperatura skajshmërisht të larta. Duke u ngritur në 1500m, pamja horizontale ishte e kufizuar, mbizotëronte nxehtësi e madhe në aeroplan, si dhe temperatura e motorit u ngrit në 90%. Pompa e vakuumit prapë... more

13 months and 10 days later, N2807L flies again

Posted by flyingforkosovo On July - 13 - 2012ADD COMMENTS

After a relatively long period of 13 months and 10 days, N2807L has flown again on/in the air. For captain James Berisha, Sunday was a spiritual relief after seeing his plane flying again. These were the words of Captain Berisha, who for a long period of time had to deal with bureaucracy of his broken airplane. Moreover, expulsion from Khartum (capital city of Sudan) to go to the airplane location, took James and his mechanic two days to reach the destination. The staff of the mine offered housing,... more

Komunikatë

Posted by flyingforkosovo On June - 22 - 2012ADD COMMENTS

    Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, të nderuara media, Misioni Flying for Kosovo njofton opinionin e gjerë se pas shumë vështirësive të paraqitura gjatë misionit, më në fund me fonde të përgjysmuara po vazhdojmë misionin lobues në kërkim të sa më shumë njohjeve për Kosovën, në dy shtetet e mbetura, Libinë dhe Egjiptin. Duhet të cekim se misioni ka siguruar një motor të bërë remont dhe gjatë dy javëve në vazhdim ne do të mundohemi të... more

Njoftim

Posted by flyingforkosovo On June - 21 - 2012ADD COMMENTS

NJOFTIM PËR MEDIA NGA “FLYING FOR KOSOVO”, James Berisha Të premtën, 22 qershor në ora 11.00, në sallën e konferencave në restorantin “Rings” në sheshin “Nëna Terezë” , piloti James Berisha së bashku me stafin e misionit “FLYING FOR KOSOVO”, James Berisha, do të mbajë konferencë për shtyp. Qëllimi i konferencës – Është rifillimi i misionit lobues për njohjen e Kosovës, “FLYING FOR KOSOVO”, James Berisha. Informacion shtesë: Piloti James Berisha do të njoftojë... more

Republic of Chad has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Chad for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. Thank you !! Merci beaucoup !! James’s visit in Chad Tweet  Read More →

Article by Panorama

Posted by flyingforkosovo On March - 20 - 2012ADD COMMENTS

Artikull nga Panorama http://www.panorama.com.al/speciale/piloti-si-me-mbajten-pese-muaj-peng-ne-burgjet-e-afrikes/ Tweet  Read More →

Meetings in Albania

Posted by flyingforkosovo On March - 13 - 2012ADD COMMENTS

Tweet  Read More →

Tweet  Read More →

Meeting Mr. Lulzim Basha, Mayor of Tirana

Posted by flyingforkosovo On March - 6 - 2012ADD COMMENTS

Tweet  Read More →

Happy 4th Anniversary of Independence

Posted by admin On February - 18 - 2012ADD COMMENTS

Gëzuar 4 Përvjetori i Pavarësisë !! Happy 4th Anniversary of Independence !! Tweet  Read More →

Republic of Uganda has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Uganda for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo on February 17, 2012 the fourth anniversary of independence. Thank you !! Asante  !! James’s visit in Uganda Tweet  Read More →

About Me


Enter the video embed code here. Remember to change the size to 310 x 250 in the embed code.