Flying for Kosovo

Recognize Kosovo's Independence!

Republic of El Salvador has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of El Salvador has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Grenada for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. THANK YOU EL SALVADOR!! James’s visit in El Salvador Tweet

Republic of Grenada has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of Grenada has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Grenada for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. THANK YOU GRENADA !! James’s visit in Grenada Tweet

Republic of Egypt has recognized Kosovo’s independence !!

Republic of Egypt has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Egypt for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. Thank you !!   !!   James’s visit in Egypt Tweet

Republic of Haiti has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Haiti for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo. Thank you !! Merci beaucoup !! James’s visit in Haiti Tweet  Read More →

Republic of Ghana has recognized Kosovo’s independence !! We thank the people of Ghana for their friendship and their support for recognition of the independence of Kosovo.  Thank you !! James’s visit in Ghana Tweet  Read More →

Posted by flyingforkosovo On January - 21 - 20123 COMMENTS

“I falënderoj të gjithë ata që kanë ndihmuar për lirimin tim nga burgu, por meritat më kryesore i takojnë z. Behgjet Pacollit.” — James Berisha “I thank everyone who helped on my release from prison, but the main merits belong to Mr. Behgjet Pacolli.” — James Berisha Tweet  Read More →

Posted by admin On January - 20 - 2012ADD COMMENTS

Friends, there have been many, many supporters that have helped James complete his mission and all are very happy to see him survive this latest ordeal.  You all have been essential in the success of our mission and your involvement has been priceless.  Here is another letter of support from our friends and supporters in New York who have worked hard to assist James in completing this mission.  Many thanks to Illyria, Mr. Bajrami, Congressmen Engel and our brothers and sisters in New York. Ndërhyrja... more

Support from the United States

Posted by admin On January - 19 - 20121 COMMENT

Friends, as you can imagine, there have been many, many volunteers, officials, governments, etc. who have worked throughout the past few months in attempts to obtain the release of James Berisha.   Although Flying for Kosovo has always maintained a non-p0litical, humanitarian focus within its mission, the release of James Berisha is due to all of the hard work and dedication of many individuals, from many influential positions in many countries.   Here in American, Congressmen Engel has maintained... more

Ftesë

Posted by flyingforkosovo On January - 18 - 2012ADD COMMENTS

Të enjten (19 janar) rreth orës 11:00-12:00 në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, jeni të ftuar që të merrni pjesë me rastin e arritjes së pilotit James Berisha, i cili u lirua pas ndërmjetësimit të zëvendës kryeministrit Behgjet Pacolli. Tweet  Read More →

James is free at last!!!

Posted by admin On January - 18 - 201213 COMMENTS

Five months after  James’ disappearance in Eritrea, we are very happy to announce that we have spoken with James on the phone and he is doing well. James will be flying from Istanbul, and arriving in Kosovo tomorrow at around 11 ~ 12 at the Prishtina International Airport. James is astonished with his release. “I am happy that I am returning alive to my homeland” he said, and complained about the harsh conditions in the prison where “the days in the African country felt... more

GREAT NEWS – James on his way home!!!

Posted by flyingforkosovo On January - 18 - 20121 COMMENT

Sipas gazetës “Zëri”, lajmi rreth lirimit të Jamesit është 100% i saktë dhe janë të siguruara nga vendi i ngjarjes. Tashmë zv-kryeministri Pacolli, James Berisha dhe disa anëtarë të tjerë janë duke u kthyer rrugës për në Kosovë. According to the daily newspaper “Zëri”, the news about the release of James is 100% accurate and are provided from the place of event. Now, deputy prime Pacolli, James Berisha and some other members are on their way back to Kosovo. — Sipas... more

Njoftim – An announcement

Posted by flyingforkosovo On January - 12 - 20123 COMMENTS

Të dashur miq dhe përkrahës, Grupi i Flying for Kosovo e kupton që ka kaluar një kohë e gjatë prejse ju kemi dhënë lajmin e fundit rreth Jamesit. Ju lutem ta kuptoni se kjo assesi nuk ka ndodhur si shkak i harresës për përkrahësit tanë të çmuar, por fatkeqësisht gjer më tani ende nuk kemi arritur të sigurojmë ndonjë lajm pozitiv rreth vendndodhjes së tij. Është thellë brengosëse për ne që nuk kemi as edhe ndonjë pohim nëse James është gjallë ose jo. Edhe pse flitet... more

Republic of Ivory Coast has recognized Kosovo’s independence !! We want to thank the people of Ivory Coast  for their friendship and their support for recognition of Kosovo as an independent nation.  Thank You !! James’s visit in Ivory Coast Tweet  Read More →

Update on Eritrea

Posted by admin On September - 26 - 20115 COMMENTS

Friends, just a quick update: James is STILL being detained in Eritrea for unknown reasons.  We hope to update you soon on a better status.  Please pray for James… Tweet  Read More →

Republic of Nigeria has recognized Kosovo’s independence !! We would like to thank the very good people of Nigeria for their friendship and recognition of Kosovo as an independent nation. Thank You !! James’s visit in Nigeria Tweet  Read More →

About Me


Enter the video embed code here. Remember to change the size to 310 x 250 in the embed code.