Flying for Kosovo

Recognize Kosovo's Independence!

New York  

Vehbi Bajrami

Dr. Selahedin A. Velaj
Marash Stalaj
Besim Malota
Selahedin Velaj
Halil Mula
Florim Lajci
Kended Mrijaj
Marjan Kolnrekaj
Bardhec Mrijaj (mysafir nga Kosova)
Isuf Muriqi
Aleks Nilaj
Elvis Muriqi
Mark dhe Paul Gjonaj
Sylë Lajci
Agim Mujaj
Bajram Kabashi
Isuf Ugrinaj
Feim Kastrati
Besnik Krasniqi
Elmi Lipa
Shaban Lipa
Skender Lipa
Shaqir Gashi
Qendra Islamike Shqiptare në Staten Island

Florida  

Steve and Victoria Austin

Chicago and Wisconsin  

Aris Duro
Pajazit Kelmendi
Riza Milla
Avni Thaci
Afrim Sejdiu
Agim Bakalli
Betim Meha
Adnan Rexhepi
Gazmend Lleshi
Genti Borizani
Beqe Demhasaj
Nazim Gjakova
Bashkim Kabashi
Ana Vula
Nail Resuli
Asllan Hormova
Louis A. Moscovitz
Faik Vitia
Skender Krasniqi
Hasan Ramushi
Naser Uka
Bujar dhe Alma Bobani
Sokol Merkaj

Alaska  

Atli Dobrova (Sicily’s Pizza)
Njazi Musliu (Anchorage Auto Mart)
Abdyl Konjuhi
Shpend Dema
Xhon Selimi
Imer Iseni (Napoli’s Pizza)
Kujtim Arapi
Jaysir Alden (Platinum Jaxx)
Naim Dema

Kosovo  

Ibrahim Bucalia (HIB Petrol)
Nexhat Bugari (SARA NTP)
Armir Qorrolli
Smajl Latifaj – Komuna e Rahovecit

Turkey  

Gökhan Vatansever

Switzerland  

Avdyl Maliqaj
Avni Shala
Shaban Berisha

Sudan Donors
 
 Denis Baillargeon  

Valdet Gruda
Abdurrahim Halimi
Hysen Boroci
Kastriot Pirraku
Mehdi Shala
Raif Kryeziu
Sylejman Gashi
Adem Ibrahimi
Adem Kingji
Agron M. Berisha
Ali Obertinca
Anes Abdula
Arben Pajaziti
Arbresha Masurica
Arbresha Zeka
Bashkim Hoxha
Bejtullah Munishi
Bekim Hasimja
Beqir Mustafa
Besar Dushi
Besim Gucati
Blerim Krasniqi
Bujar Musliu
Burim Zeqiri
Cenan Kera
Erib Sadiku
Faruk Isaku
Fatmir Zhjeqi
Gazmend Lepaja
Haris Bajramovic
Ismet Demolli
Jahja Shaqiri
Jeton Domi
Kushtrim Duraku
Lulzim R. Haziri
Naila Markovic
Safet Ceshko
Samir Ramadani
Xhelal Lleshi
Fehmi Bajrami
Gani Islami
Remzi Musliu
Visar Sopjani
Marash Stalaj
File Stalaj

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses to “Thank you to the following people for their donations and support towards fixing the ‘engine of Kosovo’”

  1. Blerat says:

    Shpresoj se fjalet e sinqerta, mesazhi domethenes dhe shpirti bujar i z.James Berisha dhene gjate emisionit Jeta ne Kosove do preke ndergjegjen dhe vullnetin e mire te qytetareve tane. Se bashku mund te ja dalim dhe ja vlene te bejme diqka te bukur. Perkrahja e misionit eshte nje gje e bukur dhe qe vlene per tu bere. Jamesi po mundohet me mundesit e tije sado pak te beje te pamunduren qe te loboj e nese ne i bashkohemi me nje ndihme sado te vogel do ishte e mjaftueshme qe misionin ta permbyllnim me sukses te plote dhe sa me shpejt. Nuk mjaftone te ndegjojme lajme dhe informata apo te flasim mire, por te marrim veprime konkrete kushdo qe mundet te ndaje nje pjese te vogel te mjeteve financiare dhe te gjuaj ne llogarite zyrtare qe ka misioni dhe te cilat mund ti gjeni ne http://www.flyingforkosovo.com. Qdo kontribues eshte i listuar zyrtarisht ne faqen e internetit te misionit. E di qe shume nga ju deshirojne te ndihmojne andaj ju luse te merrni hapat konkret dhe shkoni ne banke per te dhene ndihmen tuaj. Ndihme qe per misionin FLYING FOR KOSOVO do te thote shume.

  2. laureta says:

    bravoo per ket luftim per kosoven BRavo zoti e ndihmoft gjith James Berishen 😉

Leave a Reply